Champions League

Ajacied Schuurs: 'Winnen van Atalanta'

02 december 2020 00:52 Aangepast: 02 december 2020 10:54

Perr Schuurs baalde van de uitnederlaag van Ajax tegen Liverpool in de Champions League (1-0). "We hebben best wel wat kansen gehad", treurde hij op een leeg Anfield. "We kwamen hier voor drie punten, dat is niet gelukt."

Ajax verloor omdat doelman André Onana zich volledig verkeek op een voorzet van Neco Williams, waardoor Jones de bal voor het intikken had. "Dat overkomt iedereen wel eens", zei Schuurs voor de camera van SBS6. "Ook onze fantastische keeper."

Schuurs werd de afgelopen dagen in de Engelse pers genoemd als een aanwinst voor Liverpool. Hij was met Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui de beste speler aan de kant van Ajax.

"Ik speelde wel een goede wedstrijd", vond ook Schuurs. "Maar daar gaat het nu niet om, we hebben verloren. Ik ben ook pas net basisspeler van Ajax. Ik wil dat blijven en hier wel een paar seizoenen spelen. Het is zonde dat we hebben verloren. Er zat zeker wel een gelijkspel in. Maar we weten ook waar we aan toe zijn. Als we volgende week van Atalanta winnen dan overwinteren alsnog in de Champions League."

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore