Voetbal

Gelijkspel voor Jong PSV en Jong Ajax, Jong Utrecht wint

20 november 2020 23:39

MVV-Maastricht heeft voor de achtste keer op rij niet kunnen winnen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van coach Darije Kalezic gaf in eigen huis een 3-0-voorsprong weg tegen Jong PSV. Het duel in De Geusselt eindigde in 3-3.

De Eindhovenaren, die met rouwbanden speelden vanwege het overlijden van oud-voorzitter Harry van Raaij, kwamen na een kwartier met 1-0 achter door een treffer van Arne Naudts. Op slag van rust zorgde Joeri Schroijen voor de 2-0. Naudts zorgde met zijn tweede voor een nog grotere voorsprong, maar Kristofer Kristinsson deed na ruim een uur wat terug voor Jong PSV. Met treffers van Yorbe Vertessen en opnieuw Kristinsson in de laatste tien minuten werd het alsnog gelijk.

Jong Ajax bleef bij FC Den Bosch steken op een gelijkspel. Brian Brobbey schoot al in de 3e minuut een strafschop binnen voor de Amsterdammers na een overtreding op Victor Jensen. Twee minuten later maakte Brobbey op aangeven van Terrence Douglas 2-0. In de tweede helft zorgde Ryan Trotman er met twee doelpunten voor dat het weer gelijk stond.

Jong FC Utrecht won door een late treffer van Jeredy Hilterman van Helmond Sport met 2-1. Odysseus Velanas maakte al in de eerste minuut de openingstreffer voor de thuisploeg. Lance Duijvestijn trok de stand in de 25e minuut gelijk. Vlak voor tijd bezorgde Hilterman de Utrechters alsnog de zege.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore