Corona

Immers droeg coronavirus over op vrouw: 'Zij heeft bijna het loodje gelegd'

26 oktober 2020 12:10 Aangepast: 26 oktober 2020 13:59
Beeld © Getty Images

Lex Immers is één van de voetballers die onlangs positief werd getest op het coronavirus. Ook de vrouw van de 34-jarige middenvelder van NAC Breda raakte besmet en werd vervolgens ernstig ziek.

Dat zegt Immers in gesprek met het AD. "Mijn vrouw kreeg het anderhalve week geleden benauwd en kon niet meer ademhalen. Ze is nu nog herstellende."

De geliefde van Immers ging door een hel. "Na een week is ze voor het eerst buiten geweest. Haar eerste stappen gezet en vijftig meter gelopen. Daarna wilde ze terug naar huis. Ze zei: 'Ik kan niet meer, ik ben buiten adem'. Dat is dus na een week."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Aanvaller Willem II (22) kwam op IC terecht door corona

Geschrokken

Immers draagt het virus inmiddels niet meer met zich mee, maar kijkt nog wel op tegen iedere test. "Ik heb dan het gevoel dat ik gewoon bang ben. Misschien krijg ik een uitslag dat ik weer positief ben."

De voetballer nam het virus mee naar huis en heeft van dichtbij de gevolgen gezien. "Ik heb corona overgedragen op mijn vrouw. Zij heeft daardoor bijna het loodje gelegd. Ze moest met spoed naar het ziekenhuis. Dat wordt best onderschat."

Ook bij NAC ziet Immers dagelijks de gevolgen van het virus. "Aan mijn teamgenoten die net weer begonnen zijn met trainen, zie ik dat ze direct buiten adem zijn. Het virus trekt je lichaam leeg, het is gewoon gevaarlijk. Ik gun het niemand. Uiteindelijk gaan we er allemaal mee te maken krijgen, dat is een ding wat zeker is."

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore