Eredivisie-record

Valentijn Driessen pakt Ten Hag zelfs na 0-13 aan: 'Hij is geen echte Ajacied'

26 oktober 2020 09:23 Aangepast: 26 oktober 2020 09:33
Beeld © Getty Images

Ajax pakte zaterdag het eredivisie-record door met 0-13 te winnen op bezoek bij VVV-Venlo. Op de prestatie van de Amsterdammers en de keuzes van trainer Erik ten Hag lijkt dan ook niets aan te merken. Valentijn Driessen denkt daar anders over.

Driessen, die regelmatig kritiek heeft op Ten Hag, pakt de trainer namelijk toch aan in zijn column in DeTelegraaf. "Het was een gemiste kans van Ten Hag om geheel in de Ajax-filosofie en -traditie de jonge Kenneth Taylor niet te laten debuteren in Venlo. En misschien als zoveelste debutant uit de eigen opleiding z’n doelpuntje mee te pikken. Het had het plaatje compleet gemaakt. Dit gebrek aan inlevingsvermogen onderstreept dat Ten Hag geen echte Ajacied is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ajax vestigt eredivisierecord maar geen clubrecord

De monsterzege van Ajax is volgens Driessen leuk, maar absoluut niet goed voor de competitie. "Het lijkt leuk zo’n monsteruitslag, maar het is in- en intriest en zegt veel over het onderlinge kwaliteitsverschil in de competitie. In Venlo spraken ze over de Mickey Mouse League, de krokettencompetitie en de 0-13 zou een incident zijn."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore