Voetbal

Götze flirt met andere WK-held: 'Come to PSV'

19 oktober 2020 14:47 Aangepast: 19 oktober 2020 15:17
Beeld © Getty Images

Mario Götze verraste vriend en vijand toen hij eerder deze maand een contract bij PSV tekende. De Duitser, die het winnende doelpunt in de WK-finale van 2014 scoorde, probeert nu een andere WK-held naar Eindhoven te lokken.

Op Instagram deelde Götze gisteren een video van zijn doelpunt tegen PEC Zwolle. ''Blij met eerste wedstrijd en doelpunt voor PSV. Bedankt voor de support.''

Reactie

André Schürrle, oud-teamgenoot van Götze, was er als de kippen bij en reageerde met drie spierballen-emoji’s. Götze antwoordde met een knipoog: ''Kom naar PSV.''

Officieel heeft André Schürrle zijn loopbaan beëindigd. De 29-jarige Duitse voetballer liet in juli zijn contract bij Borussia Dortmund, dat nog een jaar doorliep, ontbinden.

"Deze beslissing is in langere tijd bij mij gegroeid", liet Schürrle weten. "Ik hoef geen applaus meer te ontvangen."

WK-held

Schürrle gaf de voorzet waaruit Götze het beslissende doelpunt maakte in de WK-finale tegen Argentinië in 2014. De voetballer debuteerde in het profvoetbal bij Mainz in 2009 en speelde vervolgens voor Bayer Leverkusen, Chelsea, VfL Wolfsburg en Dortmund. De laatste club leende hem in de afgelopen jaren uit aan Fulham en Spartak Moskou.

Het duo na het winnende doelpunt. Het duo na het winnende doelpunt.
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Schürrle (29) stopt per direct als prof

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore