Voetbal

Vrouw van Romero maakt Manchester United met grond gelijk nadat transfer afketste

06 oktober 2020 10:30 Aangepast: 06 oktober 2020 10:52
Beeld © Getty Images

Eliana Guercio, de vrouw van Manchester United-doelman Sergio Romero, is niet tevreden met het beleid van de club waar haar man onder contract staat. Op Instagram uitte ze haar woede.

Romero is dit seizoen een plekje in de pikorde gezakt, nadat Dean Henderson verkozen is door Ole Gunnar Solskjaer als tweede doelman. De 33-jarige Argentijnse doelman wilde gisteren, op de laatste dag van de transfermarkt, vertrekken en werd nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Everton.

Alleen leek Manchester United druk te zijn met andere zaken. De club probeerde tot het laatste moment Ousmane Dembélé los te weken bij FC Barcelona. Tot een transfer van Romero kwam het niet.

De vrouw van Romero kan het amper geloven dat haar man na vijf jaar trouwe dienst de club niet mag verlaten. Op Instagram deelde ze een boos bericht. ''Sergio Romero heeft heel hard gewerkt voor zijn club. De laatste prijs die ze wonnen deden ze met hem. Hij hielp het team met het bereiken van vier finales en halve-finales. Hij moest op de bank toezien hoe zijn team die wedstrijden verloor. Het is tijd om hem een kans te geven en hem te laten gaan. Geef hem eens respect!''

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore