Argentinië

Di María niet geselecteerd bij Argentinië: "Ben ik te oud? Dan Messi ook'

24 september 2020 10:37 Aangepast: 24 september 2020 10:49
Beeld © Getty Images

Ángel Di María is niet te spreken over het feit dat hij niet is opgeroepen voor de WK-kwalificatiewedstrijden met Argentinië tegen Ecuador en Bolivia.

Er zijn dertig spelers geselecteerd, maar daar zit de PSG-ster dus niet bij. "Ik kan nergens een uitleg vinden, want ik heb er ook geen gehad. Het is heel moeilijk voor me. Ik heb er eerlijk gezegd echt geen woorden voor, want het nationale team is voor mij het maximale", vertelt de aanvaller bij de Argentijnse radio. 

Di María, die vier wedstrijden werd geschorst nadat hij in de Ligue 1 een speler in het gezicht spuugde, weerlegt het feit dat hij te oud is. "Ben ik met 32 jaar te oud? Dat zeggen veel mensen, maar ik laat elk weekend zien dat dit niet zo is. Ik blijf rennen zoals ik dat altijd gedaan ben. Ik sta elk weekend naast Neymar en Kylian Mbappé. Als ik niet word opgeroepen omdat ik te oud ben, dan mogen Lionel Messi (33) en Nicolás Otamendi (32) ook niet meer. Lionel is 33 jaar. Dan is hij ook te oud. Dan houd je dat beleid aan voor iedereen en niet alleen voor mij."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Di María spuugt in eerste wedstrijd na quarantaine-break in gezicht Álvaro

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore