Europa Leauge

Europese droom Willem II krijgt vervolg na masterclass in Luxemburg

16 september 2020 20:16 Aangepast: 16 september 2020 20:17
Beeld © Getty Images

Willem II mag nog altijd dromen van de groepsfase van de Europa League. De Tilburgers wonnen vanavond op bezoek bij Progrès Niederkorn eenvoudig met 5-0.

Willem II begon direct sterk aan de wedstrijd en was vanaf het begin af aan heer en meester. Al na een halfuur stond er een comfortabele 0-3 voorsprong op het bord door doelpunten van Vangelis Pavlidis (2x) en Görkem Sağlam. Dat was uiteindelijk ook de ruststand. 

Monsterzege

Ook na rust ging Willem II vrolijk verder. Direct na de aftrap was het Ché Nunnely die de vierde Tilburgse treffer binnen wist te schieten. De Tricolores wisten vervolgens van geen ophouden en liepen via Mike Trésor Ndayishimiye uiteindelijk uit naar een 5-0 eindstand. 

Supporters

Voor de meegereisde fans van Willem II was het na vijftien jaar wachten weer een geweldig avontuur. Officieel mochten zij niet naar binnen, maar vanuit de omliggende bosjes waren zij luid en duidelijk aanwezig. Volgende week neemt Willem II het in de derde voorronde van de Europa League op tegen de winnaar van de wedstrijd Lincoln FC tegen Rangers FC. Die wedstrijd wordt op donderdag 24 september gespeeld in Tilburg.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Willem II-fans laten zich niet tegenhouden door coronaregels

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore