Keeperstrainer

'Directie Barcelona negeerde wil Koeman en luisterde naar Ter Stegen'

16 september 2020 12:04 Aangepast: 16 september 2020 12:05
Ronald Koeman Beeld © PA Images

Ronald Koeman heeft het vooralsnog niet makkelijk bij FC Barcelona. De Nederlandse coach wil het roer bij de Catalaanse club volledig omgooien, maar krijgt niet altijd de volledige medewerking.

Zo wilde Koeman graag Georginio Wijnaldum aan de selectie toevoegen, maar richtte de directie zich op Thiago van Bayern München. Ook de gewenste Memphis Depay is nog altijd niet binnen. De Spaanse krant SPORT weet dat Koeman, dankzij doelman Marc-André Ter Stegen, ook niet zijn volledig gewenste staf naar Barcelona heeft kunnen halen.

De krant meldt dat Koeman graag een eigen keeperstrainer mee wilde nemen, maar Ter Stegen heeft die wens hoogstpersoonlijk geblokkeerd. De Duitse doelman wil met zijn huidige trainer, José Ramón de la Fuente, blijven werken. Voorzitter Josep Bartomeu maakte eerder al duidelijk in Ter Stegen een van de belangrijkste pionnen van FC Barcelona voor de toekomst te zien en ging daarom mee in de wens van de Duitser.

FC Barcelona is daarom in gesprek met Ter Stegen over zijn contract. De tweede keeper van het Duitse elftal wil een ambitieus plan voorgeschoteld krijgen en heeft daarom nog niet getekend.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Suárez drie weken na telefoontje Koeman terug in wedstrijdselectie'

VTBL

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore