Voetbal

'Suárez drie weken na telefoontje Koeman terug in wedstrijdselectie'

16 september 2020 10:57 Aangepast: 16 september 2020 11:02
Beeld © Getty Images

Drie weken geleden had de nieuwe trainer van FC Barcelona spits Luis Suárez (33) niet meer nodig bij de Catalanen, maar in de voetbalwereld kan het snel veranderen. De Uruguayaan maakt zijn rentree in de wedstrijdselectie van FC Barcelona voor het vriendschappelijke duel tegen Girona.

Dat meldt Marca vanochtend. Suárez werd afgelopen zaterdag niet meegenomen toen de Catalanen tegen Nástic speelden in afwachting van een transfer. Maar tot dusver lukt het Barça niet om de goaltjesdief te verkopen aan een andere club.

De Catalanen spelen volgend jaar het liefste met Lautaro Martinez van Internazionale in de spits en Nederlander Memphis Depay is de tweede keus. Maar FC Barcelona kan pas andere spelers kopen wanneer het Suárez, of andere spelers, verkoopt.

En Suárez, die nog een contract van één seizoen heeft bij de ploeg van Koeman, denkt langzamerhand dat hij kan en mag blijven bij de Spaanse topclub. Nog geen drie weken geleden zou Suárez een telefoontje gehad hebben van Koeman waarin hij te horen kreeg dat hij mocht vertrekken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Trainer Koeman: 'Eerst verkopen, dan pas Depay'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore