Transfernieuws

Sancho blijft bij Borussia Dortmund: 'Er is nooit gesproken met United'

06 augustus 2020 12:52 Aangepast: 06 augustus 2020 12:56
Beeld © Getty Images

Al maanden gaat het gerucht dat Jadon Sancho zou verkassen naar Manchester United, maar volgens Dortmund-voorzitter Hans-Joachim Watzke is die kans heel erg klein. "Er is nooit een bod gedaan op Jadon."

Dat zegt hij in gesprek met de Süddeutsche Zeitung. Volgens Engelse media zou Manchester United 120 miljoen euro gaan betalen voor de buitenspeler, maar volgens de Duitsers klopt daar niets van. De term 'fake news' wordt zelfs gebruikt. 

"Er is tot dusver geen contact geweest tussen Borussia Dortmund en Manchester United over een transfer van Sancho", bevestigt Watzke. "Ook niet indirect of via vermeende tussenpersonen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Man United en Dortmund naderen akkoord over transfersom Sancho'

Ook sportief directeur Michael Zorc gaat ervan uit dan Sancho blijft. "Ik neem aan dat Jadon maandag mee op trainingskamp gaat en volgend seizoen bij ons speelt."

De 20-jarige Sancho maakte dit seizoen indruk in de Bundesliga. Hij was in 32 wedstrijden goed voor zeventien doelpunten en evenveel assists. Mocht Dortmund toch zaken doen met United, dan zou Depay op de rol staan als eventuele vervanger. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Borussia Dortmund wil Depay als vervanger van Sancho'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore