Voetbal

'Coronacrisis zette streep door transfer Ronaldo naar PSG'

04 augustus 2020 14:25
Beeld © Getty Images

Superster Cristiano Ronaldo was in oktober dichtbij een overstap naar Paris Saint-Germain. De Portugese aanvaller zat toen niet lekker in zijn vel bij Juventus en heeft een overstap serieus overwogen.

Dat meldt France Football. Ronaldo zou na de Champions League-wedstrijd tussen Juventus en Lokomotiv Moskou (22 oktober) zwaar gefrustreerd zijn geweest. Juve won dat duel weliswaar met 2-1, maar speelde niet goed. Het was het moment dat Ronaldo twijfelde over zijn toekomst bij De Oude Dame. Hij twijfelde over het niveau van zijn ploeg en droomde van een aanval samen met Neymar en Kylian Mbappé.

Hij droomde over de stad waarin hij met Portugal in 2016 Europees kampioen werd. De steenrijke eigenaar van PSG, Nasser al-Khelaïfi, hoefde alleen een contract aan te bieden en Ronaldo had al getekend, meldt France Football.

De plotselinge coronacrisis gooide uiteindelijk roet in het eten. Het Franse blad meldt dat naasten uit Ronaldo’s omgeving hebben gezegd dat de toptransfer er was gekomen als COVID-19 er niet was geweest.

Uiteindelijk wist Ronaldo zijn draai bij Juventus weer te vinden en werd kampioen van Italië.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore