Icoon

David Beckham in gesprek met Netflix over nieuwe 'The Last Dance'

04 augustus 2020 10:43 Aangepast: 04 augustus 2020 10:55
Beeld © Getty Images

David Beckham is geïnspireerd geraakt door de documentairereeks 'The Last Dance', en heeft besloten om ook zijn leven te verfilmen. De oud-middenvelder is in gesprek met Amazon en Netflix.

Dat meldt The Sun. Beckham zou zeer enthousiast zijn geworden nadat hij de docureeks The Last Dance heeft gezien. In The Last Dance staat zesvoudig NBA-kampioen, tweevoudig Olympisch kampioen en boegbeeld van Nike, Michael Jordan, centraal. Netflix toonde een uniek kijkje in zijn leven.

Tekst gaat door onder de video.

Leven na voetbal

Een insider verklapte dat de serie zal gaan over zijn leven na zijn rijke carrière. ''Het is iets wat David erg graag wilde doen. De film bevat naast nieuwe beelden ook beelden uit het archief.''

''Het zal gaan over David’s leven na het voetbal. Voornamelijk over zijn eigen nieuwe voetbalclub in Miami'', vervolgt de insider. En dat is nog niet alles. ''Maar het zal ook over zijn privéleven gaan, want daar is zoveel interesse in.''

Interessant

Mannen smulden van zijn traptechniek, vrouwen genoten van zijn verschijning. David Beckham was zowel binnen als buiten het veld een icoon.

Als 19-jarige maakte de Engelsman in 1995 zijn debuut in het shirt van Manchester United in de Premier League. Een jaar later maakte de jongeling vanaf de middellijn één van de mooiste goals in zijn carrière. Het was een voorbode voor een prachtige loopbaan. Becks werd in vier landen in totaal tien keer kampioen en won in 1999 de Champions League met United.

Beckham speelde voor Manchester United, Real Madrid, AC Milan, LA Galaxy en Paris Saint-Germain. Bij PSG zwaaide hij in tranen af. Tegenwoordig is hij eigenaar van Inter Miami uit de MLS.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De abnormale vrije trappen van David Beckham

Beckham neemt in tranen afscheid van het voetbal. Beckham neemt in tranen afscheid van het voetbal.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore