Voetbal

'Ibrahimović (38) blijft bij AC Milan'

28 juli 2020 13:29 Aangepast: 28 juli 2020 13:42
Zlatan Ibrahimovic Beeld © Getty Images

Stefano Pioli is ook de komende twee seizoen de trainer van AC Milan en dat zorgt er waarschijnlijk voor dat Zlatan Ibrahimovic bij de ploeg uit Milaan blijft.

Dat meldt het Italiaanse La Gazetta dello Sport. AC Milan speelt volgend seizoen Europees voetbal en de club beloonde Pioli voor de goede prestaties.

"Stefano heeft zowel de lockdown als de herstart van de competitie bijzonder goed gemanaged waarbij hij een positieve invloed uitoefende op het team", liet AC Milan in een statement weten. Algemeen directeur Ivan Gazidis voegde daar aan toe dat Pioli zijn ploeg het voetbal liet spelen wat ze in Milaan graag zien: "spannend, progressief en gepassioneerd".

Zlatan

Ibrahimovic zou blij zijn met het nieuws dat Pioli blijft. Naar verluidt tekent de 38-jarige spits snel een contract voor nog een seizoen.

Zaterdag deelde de Zweed een video waarin hij liet blijken dat hij nog niet denk aan stoppen. Integendeel zelfs, zo maakte hij duidelijk in een videoboodschap op zijn sociale media. "Dus je denkt dat ik klaar ben, dat mijn carrière snel voorbij is. Je kent me niet", zegt Zlatan op de van hem kenmerkende toon.

De Zweed keerde begin dit jaar terug bij AC Milan. In zestien wedstrijden in de Serie A maakte hij zeven doelpunten en gaf hij vier assists. Het contract van de oud-Ajacied loopt aan het einde van dit seizoen af, maar bevat een optie om nog een jaar door te gaan in het rood-zwart.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore