Voetbal

Zo krijg je FIFA 21 gratis op de PS5

28 juli 2020 09:58 Aangepast: 28 juli 2020 16:45
Beeld © EA Sports

EA Sports brengt FIFA 21 op 9 oktober uit op de PC, Xbox One en de Playstation 4. En mocht je eind dit jaar een Playstation 5 of Xbox Series X kopen dan hebben we goed nieuws: die game kan je dan gratis bemachtigen.

Tijdens de onthulling van de nieuwe FIFA-game maakte gameontwikkelaar EA Sports bekend dat er ook een versie voor de nieuwe generatie consoles (next-gen) wordt uitgebracht. FIFA 21 komt eerst, op 9 oktober, uit op de huidige generatie consoles.

Om te zorgen dat mensen het spel in oktober niet in de schappen laten liggen is EA Sports een samenwerking aangegaan met Sony en Microsoft. Iedereen die de game koopt op de Xbox One of Playstation 4 kan gratis upgraden naar een game voor de next-gen consoles, schrijft XGN

Dual Entitlement

Door middel van Dual Entitlement kun je zonder extra kosten je FIFA exemplaar upgraden. Deze actie is houdbaar tot FIFA 22 uitkomt.

Het is wel belangrijk om te weten of je FIFA 21 digitaal of fysiek koopt. Het is namelijk niet mogelijk om het fysieke spel te upgraden naar een online-versie.

FIFA 21

EA Sports kondigde flinke veranderingen aan voor de komende game. Zo is onder andere Career Mode aangepast.

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

EA Sports kondigt flinke veranderingen aan in Career Mode

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore