FIFA 21

EA Sports kondigt flinke veranderingen aan in Career Mode

24 juli 2020 13:44 Aangepast: 24 juli 2020 13:52

Deze week zijn er veel details naar buiten gebracht over de nieuwe FIFA-game. In FIFA 21 is de Career Mode in ieder geval flink aangepakt. Bekijk hieronder de meest ingrijpende veranderingen.

Simuleren

Je kent het wel; je seizoen loopt lekker en je wil even een wedstrijdje tegen een nietszeggende tegenstander skippen. Plots verlies je met Ajax thuis tegen Sparta. In FIFA 21 is dat te voorkomen. Je kunt namelijk de wedstrijd live volgen en ook ingrijpen op momenten dat jij dacht nodigt acht. Je kunt spelers wisselen en je kunt in de wedstrijd stappen. Wanneer er bijvoorbeeld een penalty of vrije trap is die je graag zelf wil nemen. 

Match Sharpness

In FIFA 21 is wedstrijdscherpte een ding. Wanneer een speler de Match Sharpness heeft dan kan hij net dat beetje extra brengen in bepaalde wedstrijden. Die scherpte kun je zelf creëren door bepaalde trainingen te doen. 

Transfermarkt

Ook de transfermarkt is aangepakt. Je kunt bijvoorbeeld realistische deals sluiten, waaronder huur met de optie tot koop. Ook komt de computer nu met voorstellen om spelers te ruilen. Daarnaast kun je 'Authentic Transfers' aanvinken. Op die manier worden de transfers in het echte leven ook toegepast op je carrière. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore