Voetbal

Real Madrid vraagt fans eventuele titel thuis te vieren

14 juli 2020 20:16

Het bestuur van Real Madrid vraagt de supporters van de club donderdag bij het binnenhalen van de Spaanse landstitel niet naar het centrum van de stad te komen. Normaal gesproken is het Plaza de Cibeles het decor bij voetbalfeesten van 'De Koninklijke', maar dat is nu vanwege de maatregelen rondom het coronavirus niet de bedoeling.

"We zijn ons allemaal bewust van de moeilijke situatie en de inspanningen die in de hele samenleving worden geleverd om de impact van de pandemie tegen te gaan. Ook voetbal speelt hierin een rol en met ieders hulp zijn we erin geslaagd om de competitie in extreem complexe omstandigheden te hervatten. Real Madrid dankt de leden en supporters van de club bij voorbaat voor hun begrip", aldus de leiding van Real Madrid in een verklaring

Real Madrid won alle negen competitieduels sinds de hervatting van de competitie na de 'coronabreak'. Met nog twee speelronden te gaan is de voorsprong op achtervolger FC Barcelona vier punten. Een overwinning in de thuiswedstrijd tegen Villarreal volstaat daardoor donderdag voor Real voor de eerste landstitel sinds 2017.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore