Voetbal

Bulgaarse club met ambitie werft spelers op LinkedIn

07 juli 2020 16:25 Aangepast: 07 juli 2020 17:04
Beeld © Facebook / ВИНАГИ ВЕРНИ

Mocht je nog ambities hebben om ooit profvoetballer te worden is dit misschien je kans. De Bulgaarse voetbalclub Spartak Varna uit Varna is namelijk op zoek naar nieuwe spelers.

Wat moet je doen? Gewoon LinkedIn op je PC of telefoon openen en solliciteren maar.

De club is op zoek naar een centrale verdediger die bekend is met het 3-5-2 systeem waar de befaamde trainer Kyriakos Georgiou vaak mee speelt. Enige voorwaarde is dat je in het bezit bent van een Europees paspoort. Heb je dat niet dan val je automatisch af.

Nieuw management

Een mailtje sturen met je CV + motivatievideo naar treniorkg@gmail.com moet al voldoende zijn. Georgiou benadrukt dat Spartak Varna een bijzondere club is. ''Met een historie van meer dan 100 jaar heeft deze club zijn sporen al achtergelaten in het Bulgaarse voetbal. De laatste decennia was het wat moeilijker, maar nu hebben we een nieuwe eigenaar en een nieuw management.''

De doelen zijn gesteld. ''We willen binnen twee jaar met Spartak Varna terugkeren in het profvoetbal. Daarnaast willen we Europees voetbal gaan spelen.''

Salaris

Mocht je aangenomen worden, wat krijg je er dan voor terug? De club biedt een maandsalaris van tussen de 400 en 500 euro en daarbovenop wordt je woning vergoed.

VTBL

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore