Bijzonder

Neres dankt meest dierbare bezit aan Arjen Robben

07 juli 2020 13:32 Aangepast: 07 juli 2020 14:22
Beeld © Getty Images

De terugkeer van Arjen Robben in de eredivisie is ook voor David Neres leuk nieuws. De Braziliaan is groot fan van de Nederlander en dankt zijn meest dierbare bezit zelfs aan de man uit Bedum.

De Ajacied heeft een Nederlands elftal-shirt van Robben in zijn bezit en koestert daar warme herinneringen aan, meer nog dan aan de prijzen die hij pakte in zijn loopbaan. "Waarom Robben? Omdat ik van hem hou! We spelen op dezelfde positie, dus ik probeer altijd wat video’s van hem te bekijken en dingen hetzelfde te doen. Dat ik zijn shirt heb, is erg speciaal voor mij", zegt hij in gesprek met Touzani TV. 

Klaassen

Neres kreeg het shirt van Robben overigens niet uit handen van de aanvaller zelf. Hij regelde hulp van voormalig Ajacied Davy Klaassen. "Hij ging naar het nationale team en ik dacht bij mezelf: waarom niet? Laat ik het proberen. En ik vroeg hem of hij een shirt voor me kon regelen."

Klaassen regelde het en gaf het shirt, gesigneerd en wel, aan de Braziliaan. Die was zo blij als een kind. "Het was te gek! Het shirt ligt nu bij mijn moeder in Brazilië. Zij zorgt er goed voor."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Neres gaat Ziyech erg missen om heel speciale reden

VTBL

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore