Transfer

'Borussia Dortmund stelt Manchester United ultimatum voor transfer Sancho'

07 juli 2020 09:21 Aangepast: 07 juli 2020 09:32
Beeld © Getty Images

Het is geen geheim dat Manchester United interesse heeft in Jadon Sancho van Borussia Dortmund. The Red Devils flirten al een tijdje met de buitenspeler en Sancho zelf zou ook oren hebben naar een transfer. United moet echter snel zijn, want Dortmund lijkt klaar met het spelletje.

Volgens BILD hebben de Duitsers nu een ultimatum gesteld. Mocht Manchester United werk willen maken van een transfer, dan moet dat voor 10 augustus. BVB heeft besloten om na die datum niet meer te willen onderhandelen over een vertrek van de Engelsman. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Ik zat twee keer in de gevangenis, nu train ik Jadon Sancho'

Megabedrag

Manchester United moet overigens wel met een megabedrag komen wil Dortmund überhaupt overwegen om Sancho te verkopen. Naar verluidt willen de Duitsers een bedrag van meer dan 100 miljoen euro. De marktwaarde van de aanvaller ligt momenteel op 117 miljoen euro volgens Transfermarkt.de.

Dat Dortmund de 20-jarige Sancho niet zonder slag of stoot laat gaan is logisch. De afgelopen twee jaar is hij een vaste waarde bij Die Borussen en haalde hij twee keer op rij een enorm aantal assists, namelijk 17. Daarnaast scoorde hij dit seizoen ook nog eens 17 keer. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Can over veelbesproken ploeggenoot Sancho: 'Moet volwassener worden'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore