FC Twente

Boschker door het stof na aanblijven Brama: 'Het beeld dat ik heb geschetst was niet correct'

06 juli 2020 09:43 Aangepast: 06 juli 2020 10:27
Beeld © Pro Shots

Wout Brama blijft ook komend seizoen speler van FC Twente. De 33-jarige middenvelder heeft voor één seizoen bijgetekend in Enschede.

Dat meekt de club vandaag bekend via de officiële kanalen. Het nieuws is vrij opmerkelijk, aangezien Brama afgelopen seizoen een tijdje persona non grata was bij FC Twente. Met namen Sander Boscker sprak zich bijzonder negatief uit over de middenvelder.

Gesprek

"Dat de jongens geen vertrouwen hebben komt mede door Wout Brama. Hij beïnvloedt spelers en heeft een slechte invloed in de kleedkamer", zei de keeperstrainer in februari van dit jaar. Nu komt hij op die woorden terug. "Vorige week hebben Wout en ik elkaar inderdaad uitgebreid gesproken." 

De kou is tijdens dat gesprek uit de lucht genomen. "De manier waarop ik tijdens het bewuste gesprek over Wout heb gesproken was niet goed. Het beeld dat ik van Wout heb geschetst was niet correct. Ik heb daarvoor mijn excuses aangeboden. We hebben afgesproken om het achter ons te laten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Twente klaar met clubicoon: 'Door jullie gezang denkt Brama dat ie heel wat is hier'

Ook Brama zelf kan het akkefietje achter zich laten. "Gelukkig heb ik vorige week met Sander Boschker de problemen van vorig seizoen uit kunnen praten. De manier waarop ik tijdens het bewuste gesprek met supporters na afloop bij FC Emmen werd neergezet vond ik niet kunnen. Ik zet daar nu een streep onder, dat ligt achter ons. We gaan verder, we hebben elkaar hard nodig. Ik heb er heel veel zin in."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore