Voetbal

FC Utrecht hoopt op Sneijder-comeback: 'Bal ligt bij hem'

03 juli 2020 14:21
Beeld © Getty Images

FC Utrecht staat open voor een comeback van Wesley Sneijder. ''De bal ligt bij hem. Een topfitte en gedreven Sneijder is natuurlijk altijd interessant voor FC Utrecht.''

Dat zegt technisch directeur van FC Utrecht Jordy Zuidam in gesprek met de NOS. Sneijder gaf al eerder aan na te denken over een terugkeer naar de eredivisie. "Ik heb al met Jordy gesproken."

Fit?

Het nieuwe seizoen begint voor de Domstedelingen op 12 september. Het is nog maar de vraag of Sneijder dan fit is, maar de deur staat duidelijk op een kier. "De bal ligt bij hem", zegt Zuidam. "Wesley heeft nu tijd om zelf te bepalen of hij dat ziet zitten. Een topfitte en gedreven Sneijder is natuurlijk altijd interessant voor FC Utrecht."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Utrecht-fans polsen Sneijder voor comeback: 'Nog één jaar je stadsie'

Robben

Oud-international Arjen Robben maakte onlangs bekend terug te keren bij zijn jeugdliefde FC Groningen. Dat heeft Groningen een flinke financiële boost gegeven. Er zijn al meer dan 2000 shirts verkocht en ook met de ticketverkoop gaat het geweldig. De verwachting is dat de Trots van het Noorden 15.000 seizoenkaarten gaat verkopen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shirts Robben niet aan te slepen: 'Slechts één iemand koos een andere naam'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore