Transfer

'Real Madrid wacht af met Van de Beek, Manchester United wil toeslaan'

07 juni 2020 10:38 Aangepast: 07 juni 2020 11:00
Beeld © Pro Shots / Zuma Press

Manchester United zou Donny van de Beek willen wegkapen voor de neus van Real Madrid. De Engelsen hopen te profiteren van de terughoudendheid van de Madrilenen.

Dat meldt De Telegraaf. Van de Beek had al een persoonlijk akkoord met De Koninklijke en moest alleen nog de medische keuring doorstaan. Nu is de club, wegens de coronacrisis, terughoudender geworden. De Spanjaarden willen het geld pas overmaken naar Ajax als de Primera División is hervat en de televisiegelden binnen zijn. 

Engelse interesse

Daarom klopt Manchester United nu op de deur in Amsterdam. De Engelsen hebben volgens het dagblad contact opgenomen met Ajax. De huidige club van de middenvelder wil in ieder geval voorkomen dat het Van de Beek pas heel laat in de transferperiode kwijtraakt, dus is een overgang naar Engeland geen ondenkbare optie. Ook heeft Ajax-directeur Edwin van der Sar een succesvol verleden bij de club uit Manchester. 

Het is niet duidelijk wat de Nederlander zelf van de interesse denkt. Het team rond hem wil vooralsnog geen commentaar geven. De Telegraaf meldt ook nog dat Juventus 'op de loer ligt', maar die interesse zou een stuk minder concreet zijn. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

'Ajax liet Di Maria lopen en koos voor Spaanse flop'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore