Transfergeruchten

Vertrekwens Onana kan voor problemen zorgen: 'Hij wil echt weg'

14 mei 2020 09:39 Aangepast: 14 mei 2020 09:47
Beeld © Getty Images

Het kan wel eens een onrustige transferzomer gaan worden in Amsterdam. Naast Nico Tagliafico wil ook André Onana graag een stap hogerop. Al lijkt Ajax niet van plan om de doelman zomaar te laten gaan.

Dat schrijft Voetbal International. Volgens het weekblad kan de situatie van Onana nog wel eens een 'dingetje' gaan worden in Amsterdam. "Onana wil echt weg, maar bij Ajax zijn ze natuurlijk niet gek. Ze weten dat ze het gedroomde bedrag van veertig miljoen euro niet zullen krijgen, maar ze gaan er ook niet heel ver onder zitten."

Ajax-directeur Edwin van der Sar riep eerder al dat Ajax door de coronacrisis niet ineens van plan is om spelers voor weinig de deur uit te laten lopen, dat geldt ook voor Onana. "Het is niet gezegd dat hij nu weggaat en Ajax meewerkt. Hij kan echt pech hebben en bij Ajax moeten beginnen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Ajax hoopt ondanks spel zaakwaarnemer op langer verblijf Onana'

Voor Onana zouden de topclubs overigens in de rij staan. Naast FC Barcelona is er naar verluidt ook interesse van clubs als Chelsea, Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund. 

VTBL gaat verhuizen

VTBL gaat op 18 mei verhuizen. Wil je nog steeds het laatste voetbalnieuws als eerste lezen en de vetste voetbalmomenten zien? Check onze socials of download de app van RTL Nieuws (Android/iOS). 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore