Transfer

Tagliafico hoopt op transfer: 'eredivisie geen geweldige competitie'

14 mei 2020 07:53 Aangepast: 14 mei 2020 09:41
Beeld © Pro Shots

Nicolás Tagliafico maakt er geen geheim van dat hij komende zomer graag wil vertrekken bij Ajax. De Argentijn is klaar voor een stap hogerop en wil naar een topclub. "Je moet altijd dromen hebben."

Dat zegt de linksback van Ajax in gesprek met het Argentijnse radiostation Continental. "Het was altijd mijn doel om in de beste competities te spelen, bij een topclub. Ajax is een geweldige club, maar de Eredivisie is geen geweldige competitie."

Momenteel werkt de verdediger hard aan zijn conditie, zodat hij klaar is voor een nieuwe start. "Ik probeer te denken aan mijn conditie, om zo fit als mogelijk te zijn voor het geval ik naar een andere club ga."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Zaakwaarnemer van Tagliafico biedt Ajacied aan bij Europese topclub'

FC Barcelona zou één van de clubs zijn met interesse, maar de linksback gaat daar nog niet op in. "Ik sta aan de zijlijn. Je moet kalm blijven. Ik probeer ook rustig te blijven. Als er iets speelt, dan praat ik met mijn zaakwaarnemer."

VTBL gaat verhuizen

VTBL gaat op 18 mei verhuizen. Wil je nog steeds het laatste voetbalnieuws als eerste lezen en de vetste voetbalmomenten zien? Check onze socials of download de app van RTL Nieuws (Android/iOS). 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore