Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Opmerkelijk

Oud-speler FC Twente (24) stopt ermee: 'Ik werd steeds slechter'

14 mei 2020 07:43 Aangepast: 14 mei 2020 07:48
Beeld © Pro Shots

Jeroen van der Lely is profvoetballer af. De 24-jarige verdediger vindt het mooi geweest en gaat zich richten op zijn studie Literaire Wetenschappen.

Dat meldt Tubantia. Van der Lely kwam in totaal 78 wedstrijden in actie voor het eerste van FC Twente en stond voor het laatst onder contract bij het Deense Vendsyssel, daar werd zijn contract afgelopen januari ontbonden.

De oud-voetballer kan het niet meer opbrengen om er nog vol voor te gaan. "Voetbal vind ik nog steeds hartstikke leuk om te doen, maar ik heb de passie niet meer om elke dag op het veld te staan."

Ook vond Van der Lely zijn niveau tegenvallen. "Ik werd voor mijn gevoel steeds slechter. En ik kan je verzekeren dat het geen pretje is om erachter te komen dat je in iets waarmee je dagelijks bezig bent relatief niet zo goed bent. Dat wil een mens niet."

VTBL gaat verhuizen

VTBL gaat op 18 mei verhuizen. Wil je nog steeds het laatste voetbalnieuws als eerste lezen en de vetste voetbalmomenten zien? Check onze socials of download de app van RTL Nieuws (Android/iOS). 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore