Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Bizar

'Turkse verdediger bekent moord op zoontje (5): 'Ik mocht hem niet''

13 mei 2020 13:16 Aangepast: 13 mei 2020 21:19

De Turkse verdediger Cevher Toktas is de meest besproken man van Turkije op dit moment. De speler van Bursa Yildirim heeft namelijk zijn pas 5-jarige zoontje vermoord.

Dat meldt Sabah. Na de dood van het jongetje was er nog geen enkel vermoeden van moord. Er werd uitgegaan van een natuurlijke dood, gerelateerd aan het coronavirus. Dit omdat het jongetje op 23 april naar het ziekenhuis werd gebracht vanwege aanhoudende hoest.

Doelbewust omgebracht

Het blijkt heel anders te liggen. Toktas heeft namelijk toegegeven zijn zoontje doelbewust te hebben omgebracht in het ziekenhuis. "Ik heb een kussen op zijn gezicht gedrukt terwijl hij op zijn rug lag. Dat kussen heb ik een kwartier lang naar beneden geduwd zonder hem omhoog te halen."

De verdediger, die eerder actief was op het hoogste niveau in Turkije, legt alles in detail uit. "Mijn zoontje vocht gedurende die tijd om lucht. Nadat hij stopte met bewegen, heb ik het kussen van zijn gezicht afgehaald. Daarna riep ik de dokters om de verdenking bij mij weg te halen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jonge voetballer Atalanta overlijdt aan hersenbloeding

Volgens de verdediger heeft hij geen last van geestelijke problemen en deed hij alles met zijn volledige verstand. "Na zijn geboorte heb ik nooit van mijn jongste zoontje gehouden, ik weet niet waarom. De enige reden dat ik hem die dag gedood heb, is omdat ik hem niet mocht. Ik heb verder geen geestelijke problemen."

Inmiddels is Toktas geresteerd en hangt hem zeer waarschijnlijk een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd. 

VTBL gaat verhuizen

VTBL gaat op 18 mei verhuizen. Wil je nog steeds het laatste voetbalnieuws als eerste lezen en de vetste voetbalmomenten zien? Check onze socials of download de app van RTL Nieuws (Android/iOS). 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore