Nieuws

Boskamp vol vertrouwen: 'De dubbel zat er nog in voor Feyenoord'

04 mei 2020 10:34 Aangepast: 04 mei 2020 11:40
Beeld © Pro Shots / Erwin Spek

Jan Boskamp denkt dat Feyenoord zonder de gevolgen van de coronacrisis aansprak had gemaakt op de dubbel. Boskamp zag het elftal van Dick Advocaat nog ver komen.

Feyenoord was onder leiding van Advocaat bezig aan een goede serie. "Je 'ken' nou wel lachen, maar toen die storm Clara er was stonden FC Utrecht-Ajax en AZ-Feyenoord op het programma. Feyenoord een Utrecht gingen als een trein, Ajax was de weg kwijt en bij AZ ging het ook niet helemaal lekker. Dan is het toch niet raar om te denken dat Utrecht en Feyenoord die dag zouden hebben gewonnen", aldus Boskamp in gesprek met VI.

Dubbel

Boskamp genoot weer van het spel van de Rotterdammers en had vertrouwen in een goed einde van het seizoen. "Er waren wedstrijden bij dat je met een lekker gevoel aan het kijken was. Dickie was bezig met een wereldserie. Ik had het nog wel willen zien op 22 maart met Feyenoord-Ajax. Bij winst had je ze al bijna ingehaald."

De Rotterdammers zouden het in de finale van de beker opnemen tegen FC Utrecht. "Het had zomaar kunnen gebeuren. Sinds de komst van Advocaat pakte Feyenoord de meeste punten. De dubbel zat er gewoon nog in."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Feyenoord is onder Dick Advocaat echt onverslaanbaar'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore