Nieuws

ADO Den Haag neemt na 7 jaar afscheid van kunstgras

29 april 2020 11:19 Aangepast: 29 april 2020 11:27

ADO Den Haag is woensdag begonnen met het aanleggen van het natuurgras. Hiermee neemt de Haagse club na een kleine zeven jaar afscheid van het kunstgrasveld.

Het was al een aantal maanden bekend dat ADO ging overstappen naar natuurgras, maar vanwege het vroegtijdig stopzetten van de competitie zijn vandaag de eerste werkzaamheden begonnen. 

De Hagenezen hebben hierdoor ook meer tijd om het gras aan te leggen, waardoor er is gekozen voor het inzaaien van het gras in plaats van het aanleggen van graszoden. Volgens de club zal de kwaliteit van het gras hiermee ten goede komen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

ADO Den Haag niet verder met trainer Pardew

Tevreden voorzitter

Algemeen Directeur Mohammed Hamdi is erg blij met de aanleg van het nieuwe gras. "Dit is een groot moment voor de club en de stad. Een belangrijke wens gaat in vervulling. We hebben zevenenhalf jaar op kunstgras gespeeld, maar iedereen is het erover eens dat een club als ADO Den Haag gewoon op natuurgras hoort te spelen. We kunnen niet wachten tot we het ‘echte’ gras weer kunnen ruiken in het Cars Jeans Stadion", schrijft de club op haar website.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore