Nieuws

Van Seumeren woedend: 'KNVB is verschrikkelijk amateuristisch'

25 april 2020 10:19 Aangepast: 25 april 2020 10:36
Beeld © Pro Shots / Joep Leenen

Frans van Seumeren heeft geen goed woord over voor de KNVB. De eigenaar van FC Utrecht noemt de voetbalbond amateuristisch.

De KNVB besliste vrijdag dat het ticket van de voorronde van de Europa League naar Willem II gaat. FC Utrecht stond drie punten achter de Tricolores, maar had wel een wedstrijd minder gespeeld.

In gesprek met de Telegraaf vertelt Van Seumeren dat Utrecht het hier niet bij laat zitten. "We gaan er alles aan doen om alsnog ons recht te halen. We hebben goede advocaten in de arm genomen en ik denk dat we een goede kans maken. Ik blijf de KNVB een verschrikkelijk amateuristische organisatie vinden. Er is een enorme willekeur in hun beslissingen."

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

FC Utrecht spant rechtszaak aan na besluit KNVB

Bekerfinale

Utrecht stond ook nog in de bekerfinale tegen Feyenoord. Van Seumeren wil dat deze wedstrijd na 1 september alsnog gespeeld wordt. "De beker is door de KNVB bij het grofvuil gezet, dan neem je je eigen toernooi toch niet serieus? Wij zijn als een kleuterklasje in de hoek gezet, maar laten het hier niet bij zitten. Als je de plannen in Europese landen ziet om weer te beginnen, dan zijn de deelnemers aan de Europese toernooien toch pas rond september bekend."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Utrecht-eigenaar Van Seumeren wil bekerfinale na 1 september

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore