Voetbal

'Europese topclubs azen op Feyenoord-talent Bogarde (16)'

14 april 2020 15:47 Aangepast: 14 april 2020 16:50
Beeld © Fotograaf/Getty Images

Lamare Bogarde speelde dit seizoen in de O17 van Feyenoord en het is nog maar de vraag tot wanneer hij bij de Rotterdammers blijft. Het 16-jarige talent kan inmiddels rekenen op een hoop interesse vanuit het buitenland. Tottenham Hotspur zou Bogarde al zo snel mogelijk willen overnemen.

Dat meldt Football Insider. Tottenham heeft Bogarde de afgelopen tijd nauwlettend in de gaten gehouden en de scoutingsrapporten over de centrale verdediger annex verdedigende middenvelder waren erg goed. Net zoals alle andere clubs wachten de Spurs ook af hoe de transfermarkt zich verder gaat ontwikkelen wegens het coronavirus.

Meer clubs

Dit seizoen speelde Bogarde 19 wedstrijden voor de O17 van Feyenoord. Daarin was hij goed voor twee doelpunten en vier assists. Bogarde maakte ook zijn debuut voor de O16 van Oranje. Niet alleen Tottenham Hotspur zou hem graag willen hebben, ook Borussia Dortmund, Schalke 04, Juventus en AC Milan houden Bogarde nadrukkelijk in de gaten. 

Het is niet duidelijk wat Tottenham moet betalen voor Lamare Bogarde en of hij een profcontract heeft, volgens Football Insider is hij 'een koopje'. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

'Manchester City wil Sontje Hansen overnemen van Ajax'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore