Voetbal

Dit zijn de vijf grootste irritaties tijdens een potje FIFA

10 april 2020 15:02 Aangepast: 10 april 2020 18:59

Een potje FIFA kan lijden tot een hoop frustraties. Zo erg dat er zelfs controllers, tv beeldschermen en meer materiaal kapot worden gemaakt. VTBL heeft daarom de vijf grootste irritaties op een rij gezet.

5. Meer balbezit, meer kansen 

Iedereen herkent het wel. Je hebt veel meer balbezit en meer kansen gecreëerd en toch ligt het geluk niet aan jouw zijde. Na het laatste fluitsignaal, zie je dan dat je hebt verloren met 2-1, van iemand die drie kansen heeft gehad waarvan twee op doel. Een absolute nachtmerrie voor elke FIFA-speler.

4. Tijdrekken

Sommige FIFA-spelers hebben het geluk dat ze al na twee minuten op voorsprong komen. Het ergste is dan nog, dat ze vanaf dat moment beginnen met tijdrekken. Je doet er alles aan om terug te komen in de wedstrijd, maar het lukt je steeds niet. De tegenstander haalt het bloed onder je nagels vandaan, door de bal continu achterin rond te tikken. 

3. Sweaty doelpunt

Een sweaty doelpunt is misschien wel de beste manier om jouw tegenstander te irriteren. Je speelt de verdediging uit, komt met twee man op de keeper, waarna je de bal aflegt aan je medespeler en die tikt hem uiteindelijk simpel binnen. Naar verluidt zijn er hoop controllers overleden wegens zulke doelpunten.

2. Vervelende juichmanier

Wanneer je online tegen een vriend of een andere tegenstander speelt, is het altijd heerlijk om recht in de camera met je speler te gaan juichen. Er zijn FIFA-spelers die dit zelfs bij elk doelpunt doen. 

1. Herhaling niet doorspoelen

De meest voorkomende irritatie is misschien wel het niet doorspoelen van de herhaling. Wanneer de tegenstander heeft gescoord en ook al was het een matig doelpunt, blijft diegene de herhalingen bekijken. Niemand wil naar een tegendoelpunt kijken, want je wilt zo snel mogelijk reageren met een doelpunt. Op dat moment moet niemand bij je in de buurt komen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Bizarre glitch in FIFA 20 Weekend League: Spelers zijn woest op EA

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore