Zlatan

Ibrahimovic traint mee met Zweedse Hammarby IF: 'Hij sluit daar af'

09 april 2020 13:29 Aangepast: 09 april 2020 13:46

In Italië ligt het voetbal volledig plat, maar in Zweden is dat voorlopig nog niet zo. Hammarby IF is voorlopig nog gewoon in training en mocht vandaag een opvallende gastspeler verwelkomen: Zlatan Ibrahimovic.

De spits van AC Milan heeft een aandeel van 25% in de club en besloot vandaag mee te trainen. De Zweedse krant Expressen zag Zlatan ineens op het veld staan. "Zo te zien had Zlatan er lol in, hij maakte net zijn eerste doelpunt op de training”, schreef de krant.

Hammarby-voorzitter Richard von Yxkull zag de bui over geruchten direct hangen en besloot te reageren. "Ik begrijp dat Zlatan hierheen is gekomen en vandaag meetraint. Er zijn verder geen ontwikkelingen, hij wil simpelweg bezig blijven en heeft daarom gevraagd of hij mee mocht trainen. Daar hebben we ‘ja’ op gezegd, het is geweldig dat hij met ons mee wil doen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tv-tuinman onthult: 'Ik weet waar Zlatans neus is'

Transfer

Toch is de kans volgens Transferexpert Alexander Axén groot dat Zlatan volgend seizoen voor Hammarby gaat spelen. "Dat gevoel heb ik wel. Het is duidelijk dat hij het seizoen af zal maken met Milan, als dat mogelijk is. Daarna sluit hij af bij Hammarby."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore