Nieuws

'Walker in de problemen na organiseren seksfeest'

05 april 2020 14:37 Aangepast: 05 april 2020 15:25
Beeld © Pro Shots / Action Images

Bij Manchester City zijn ze niet blij met Kyle Walker. De verdediger zou een ‘seks party’ hebben georganiseerd met twee prostituees. Niet veel later nam de Engelsman een videoboodschap waarin hij mensen adviseerde om thuis te blijven vanwege het coronavirus.

Volgens The Sun heeft de rechtsback van The Citizens samen met een vriend twee prostituees uitgenodigd voor 'a three-hour sex session'. Niet veel later deed Walker op social media een oproep aan zijn volgers om binnen te blijven.

Excuus

De verdediger heeft middels een statement laten weten spijt te hebben van zijn actie. "Ik wil van deze gelegenheid gebruikmaken om mijn excuses aan te bieden voor de keuzes die ik vorige week heb gemaakt. Ik begrijp dat ik als profvoetballer een rolmodel moet zijn. Daarom wil ik mijn excuses aanbieden aan mijn familie, vrienden, de club, de supporters en het publiek, omdat ik iedereen heb laten zitten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Schalke 04 geeft middenvelder 100.000 euro boete na coronaparty'

Reactie Manchester City

De club uit Manchester laat in een statement weten op de hoogte te zijn van het nieuws en start een intern onderzoek. "Manchester City is op de hoogte van een verhaal dat is verschenen in een tabloids over het privéleven van Kyle Walker in verband met het verbreken van de regels voor de Britse lockdown en sociale afstand. We zijn teleurgesteld over de beschuldigingen en zullen in de aankomende dagen een intern onderzoek opstarten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Aston Villa beboet 'dronken' Grealish voor negeren lockdown

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore