Voetbal

Clubheld Gomes keert graag terug bij PSV: 'Dan is nee zeggen een stuk moeilijker'

31 maart 2020 12:30 Aangepast: 31 maart 2020 13:26
Beeld © Pro Shots / Jasper Ruhe

De inmiddels 39-jarige doelman Heurelho Gomes denkt na over een mogelijke terugkeer bij PSV. Gomes vertelde vorig jaar dat hij afscheid zou nemen van het voetbal, maar ging uiteindelijk toch nog een jaar door. Zijn zoontjes vroegen hem om niet te stoppen met voetballen en Watford bood hem nog een eenjarig contract aan.

Gomes twijfelde niet na een nieuwe aanbieding van Watford. "De club vroeg of ik wilde helpen. Watford is altijd goed voor me geweest en liet duidelijk merken dat ik nodig was", vertelt de Braziliaan in een uitgebreid interview met PSV

De doelman speelde ruim 172 wedstrijden voor PSV. Hij werd met de Eindhovenaren maar liefst vier keer kampioen van de eredivisie en won één keer de KNVB-beker. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Gomes kapt afscheidsvideo met Aké en Willian af: 'One more year!'

In de toekomst ziet Gomes een terugkeer naar Eindhoven wel zitten. In wat voor rol is nog niet duidelijk. "Als clubs als Watford of PSV nog een beroep op me willen doen, is nee zeggen een stuk moeilijker."

Na zijn actieve loopbaan zou Gomes graag spelersbegeleider willen worden. Een functie bij PSV lijkt hem wel wat. "Een rol bij PSV? Nou, ik zou na mijn carrière graag dichter bij PSV komen te staan. Als PSV-ambassadeur bijvoorbeeld, een beetje wat bijvoorbeeld Carlos Salcido nu in Mexico doet", aldus O Goleiro Grande

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore