Interview

Toekomst Huntelaar onzeker: 'Geen idee of Ajax verder wil'

30 maart 2020 07:00 Aangepast: 30 maart 2020 08:11
Beeld © Getty Images

Het contract van Klaas-Jan Huntelaar loopt aan het einde van dit seizoen af en de aanvaller weet nog niet wat de toekomst gaat brengen. "Of Ajax verder wil, geen idee. Voor mij spoken er dus drie opties door mijn hoofd: of stoppen, of door bij Ajax, of bij een andere club."

Dat zegt de 36-jarige aanvaller in gesprek met het AD. Huntelaar staat voor een lastige keuze. "Je wilt niet te vroeg stoppen, want stel dat je spijt krijgt. Je kunt maar één keer stoppen. Maar te laat is ook niet goed. Veel spelers maken volgens mij iets bewust mee. Ze hebben een blessure of zijn er mentaal gewoon klaar mee. Maar dat gevoel heb ik nu totaal niet, integendeel zelfs."

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Huntelaar keert na blessure terug bij Ajax

Honger

The Hunter heeft nog steeds honger naar doelpunten en succes. "Ik zal je zeggen, en dat moet je niet verkeerd opvatten, maar als ik alle wedstrijden had gespeeld, had ik nu bovenaan de topscorerslijst gestaan. Die overtuiging heb ik. Moet ook. De drive om elke dag te willen winnen, de beste willen zijn. Volgens mij is dat bepalend hoelang je het volhoudt."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore