Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Bizar

Het meest bizarre van internet: 'Footballers with tits'

26 maart 2020 09:39 Aangepast: 26 maart 2020 09:49

Tijdens de coronacrisis hebben veel mensen internet en Netflix al uitgespeeld, toch kom je altijd weer iets nieuws tegen. Wie het account 'Footballers with tits' op Twitter tegenkomt weet niet wat hij ziet.

Ooit nagedacht hoe Virgil van Dijk, Marco van Basten, Zinedine Zidane of Jogi Löw er met borsten uit zouden zien? Wij dus ook niet. En eigenlijk omdat we dat helemaal niet willen zien, toch vond Antony Armstrong het een goed idee om voetballers af te beelden met een voorgevel. 

"Voetbal kan soms zo overdreven mannelijk zijn en ik vind het leuk dat deze tekeningen het luchtig maken. Daarbij: tieten zijn geweldig", zegt de tekenaar tegenover het Duitse 11 Freunde

Armstrong maakte de tekeningen helemaal alleen en print ze vervolgens op mokken. Deze mokken verkoopt hij aan mensen die daar interesse in hebben. Voor nog geen vijftien euro heb je een mok met bijvoorbeeld Memphis Depay met ontbloot bovenlichaam. 

Collectie

Inmiddels heeft Armstong een grote collectie tekeningen, maar het begon met zijn geliefde Arsenal. "De eerste twee die ik tekende waren Mesut Özil en Pierre-Emerick Aubameyang. Vervolgens heb ik tekeningen gemaakt van verschillende spelers uit de Premier League-teams en vervolgens mijn portfolio uitgebreid met alle top 5-competities in Europa."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore