Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
FIFA 20

Dit zijn de tien grootste groeibriljantjes op FIFA 20

25 maart 2020 20:07

Wellicht draait je Playstation of Xbox overuren nu het voetbal is stilgelegd vanwege het coronavirus. Genoeg tijd om aan een mooi team te bouwen op Ultimate Team of aan een succesvolle loopbaan als trainer met carrière. VTBL zet tien betaalbare en grootste groeibriljantjes op een rij die je zeker niet mag missen.

10. Takefusa Kubo (18)

De Japanner mocht in de voorbereiding mee op trainingskamp met Real Madrid en maakte daar veel indruk. Kubo is verhuurd aan RCD Mallorca maar staat nog altijd onder contract in Bernabéu. De aanvallende middenvelder is in het eerste seizoen slechts 70 maar hij heeft een groeipotentieel van 87.

9. Jonathan David (19)

De aanvaller van KAA Gent staat in belangstelling van vrijwel de gehele Europese top. Op FIFA 20 start de Canadees nog met een rating van 74, zijn potentieel ligt echter een stuk hoger. David kan net als Kubo uitgroeien tot een speler van 87.

8. Mason Greenwood (17)

De aanvaller van Manchester United mag steeds vaker minuten maken in het eerste elftal van The Red Devils. De pas zeventienjarige Engelsman heeft slechts een rating van 67 maar heeft de potentie om een aanvaller van wereldklasse te worden.

7. Yari Verschaeren (17)

De Belgische aanvallende middenvelder beleeft dit seizoen zijn grote doorbraak bij RSC Anderlecht. Op FIFA moet Verschaeren het in eerste instantie nog doen met een rating van 72. Net als onderstaande talenten kan ook Verschaeren uitgroeien tot een speler met een rating van 87.

6. Agustín Urzi (19)

De behendige Urzi is nog geen grote bekende. De middenvelder speelt nog bij Atlético Banfield in zijn vaderland Argentinië. De Argentijn heeft de potentie om zich te ontwikkelen tot een rating van 87.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wat gebeurde er met de beste speler van FIFA 2003?

5. Nicolò Zaniolo (19)

Zaniolo speelt bij AS Roma en mag dit seizoen regelmatig opdraven in het eerste elftal. De aanvallende middenvelder start met een rating van 74 en kan zich verder ontwikkelen tot een speler met een rating van 88.

4. William Saliba (18)

In de zomer van 2019 kocht Arsenal de verdediger van Saint-Étienne en liet hem vervolgens nog een jaar op huurbasis in Frankrijk spelen. De Fransman is met een beginrating van 71 een interessante optie voor veel clubs. De rating van Saliba kan groeien tot maar liefst 88.

3. Thiago Almada (18)

Almada speelt net als Urzi nog in Argentinië. De middenvelder van Vélaz Sarsfield heeft in eerste instantie een rating van 72 maar kan uitgroeien tot maar liefst 88 en is de ideale speler tijdens een carrière.

2. Pedro De la Vega (19)

De Argentijnse aanvaller komt uit voor Olavarría in zijn geboorteland. De la Vega start slechts met een rating van 70 en heeft het potentieel om uit te groeien tot een aanvaller met maar liefst een rating van 88.

1. Dominik Szoboszlai (18)

De Hongaar staat onder contract bij de talentenfabriek Red Bull Salzburg. De negentienjarige middenvelder heeft de potentie om uit te groeien tot een rating van 89. Szoboszlai begint met een rating van 74 en heeft een enorm potentieel.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Waarom profclubs de beste gamemode van FIFA is

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore