Voetbal

Nederlandse Sera trad op voor Ronaldo: 'Hij zong met alles mee'

17 februari 2020 11:36 Aangepast: 17 februari 2020 13:30

Sera de Bruin moest even twee keer goed kijken toen ze een privé-bericht kreeg op Instagram, of ze op wilde treden op het verjaardagsfeestje van Ronaldo. "Natuurlijk denk je eerst dat het een grapje is."

Dat zegt de zangeres in gesprek met VTBL. Toch bleek het geen grap te zijn en wilde de superster echt dat de Nederlandse voor hem kwam zingen. "Eigenlijk ging het via zijn vrouw, Georgina Rodriguez. Zij heeft een personal assistant en die stuurde mij een berichtje. Na wat onderzoek bleek dat de vrouw van Ronaldo mij volgde op Instagram. Zodra ik dat wist ging het balletje rollen en kwam het besef dat het wel eens echt waar kon zijn."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nederlandse Sera treedt op tijdens intieme verjaardag Ronaldo

Bijzonder

Vanaf dat moment ging het allemaal snel en voor ze het goed en wel kon beseffen zat ze ineens in het vliegtuig naar Turijn. "Ronaldo had voor zijn feestje een restaurant in de stad afgehuurd. Alles was perfect geregeld vanaf het moment dat ik in het vliegtuit stapte. Ik voelde me net de koningin."

Sera bleek de enige zangeres te zijn die avond, wat het extra bijzonder maakte. "We hadden afgesproken dat ik tien liedjes zou zingen, dat zijn er uiteindelijk een stuk of vijftien geworden. Wat ik zong? Van alles! Ik heb Maroon 5 gezongen, Bruno Mars, maar ook Baby van Justin Bieber."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dankbare Ronaldo schenkt werkloze vriend rijkdom

Zenuwen

Op Instagram gaat Sera al richting de miljoen volgers, toch was het optreden voor Ronaldo haar eerste echte optreden. "Ik had eigenlijk nog nooit voor een groep mensen gezongen. Dus om dat dan meteen voor zo'n grootheid te doen is heel mooi. Er zijn al mensen die flauwvallen zodra ze hem zien. Ik moet bekennen dat ik ook echt ontiegelijk zenuwachtig was hoor. Op Instagram mag alles twintig keer opnieuw, nu kon dat niet."

Gelukkig was ze in goed gezelschap en zorgde Ronaldo ervoor dat Sera zich al snel op haar gemak voelde. "Hij was echt heel lief. Ik denk dat het moeilijker was geweest om voor ander publiek te zingen. Zij deden allemaal leuk mee door te klappen en te dansen en mee te zingen. Ronaldo was ook constant naar me aan het lachen, waardoor ik me al snel op mijn gemak voelde."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De Ligt leert van Ronaldo: 'Probeer zijn geheimen te stelen'

Lovende woorden

Het beeld dat in de media nog wel eens geschetst wordt over Ronaldo, dat hij arrogant zou zijn, is onzin volgens Sera. "Dat slaat echt nergens op. Het is een hele menselijke man. Hij was heel vrolijk en kwam super lief op me over. Hij was de hele avond aan het lachen en mee aan het zingen met mijn liedjes."

Na afloop kreeg ze ook nog gemeende complimenten van de wereldster. "Toen ik klaar was dacht ik: 'Ik zeg bedankt en dat was het'. Maar toen wilde ze nog van alles van me weten, haha. Ronaldo zei tegen me dat dit pas het begin was en dat ik heel erg veel talent had. Om dat van zo iemand te horen is natuurlijk geweldig."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Málaga kwam geld tekort voor Ronaldo: 'We waren er snel bij'

Zangcarrière

Wat begon als hobby loopt inmiddels uit tot een serieuze zangcarrière. De boekingen komen binnen en Sera is inmiddels ook bezig met het opnemen van eigen nummers. Het optreden voor Ronaldo was voor haar een mooie eerste stap. "Ik heb het idee dat vanaf nu alles minder eng wordt. Op het feestje in Turijn zong ik akoestisch. Dus alleen ik en een gitaar. Als er dan iets fout gaat, hoor je het meteen. Ik vond het best stoer van mezelf dat ik het gewoon heb gedaan en gelukkig ging het goed."

Of Ronaldo ook volgend jaar weer plannen heeft om de Nederlandse uit te nodigen op zijn feestje weet Sera niet. Al hoopt ze stiekem van wel. "Haha dat zou natuurlijk leuk zijn. Ik heb het ook wel tegen hem gezegd hoor, dat ik graag weer wil komen. Het was echt superleuk en heel erg gezellig."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore