Nieuws

Ten Hag leeft mee met Alvarez: 'Vader worden is een belangrijk moment in je leven'

17 februari 2020 08:57 Aangepast: 17 februari 2020 12:00
Beeld © Getty Images

Ajacied Edson Alvarez voelt het gemis van zijn gezin dagelijks. Zijn dochtertje en vriendin zijn voorlopig niet welkom in Nederland en dus gaat de verdediger regelmatig op en neer naar Londen om ze even te kunnen knuffelen. Hartverscheurend, zo vindt ook Erik ten Hag.

"Het is de wet in Nederland en daar hebben we ons maar bij neer te leggen. Ik zit niet in de politiek. Maar ik denk dat het in dit individuele geval niet de juiste beslissing is", aldus Ten Hag tegenover De Telegraaf.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Álvarez vliegt naar Londen om dochtertje te kunnen zien

Alvarez gaf eerder al aan het lastig te vinden om met de situatie om te gaan. Om zijn dochter en vriendin toch te kunnen zien gaat hij zo vaak als hij kan naar Londen, waar zij verblijven. "Het is heel bitter dat je zulke kunstgrepen moet uithalen om je gezin te zien."

Ten Hag begrijpt de Mexicaan wel volledig. "Natuurlijk heb ik daar begrip voor, want het is ontzettend hard als je net vader bent geworden en je vriendin en kind aan de andere kant van de wereld zitten. Vader worden, is een heel belangrijk moment in het leven."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eenzaamheid doet Ajacied Alvarez pijn: partner en dochter niet welkom in Nederland

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore