Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Nieuws

Driessen: 'Ihattaren is voor relatief weinig geld op te halen bij PSV'

14 februari 2020 18:33 Aangepast: 14 februari 2020 18:38
Beeld © Pro Shots / Joep Leenen

Volgens Valentijn Driessen zou PSV-middenvelder Mohamed Ihattaren open staan voor een transfer naar Ajax. Volgens de chef voetbal van de Telegraaf is de middenvelder voor een relatief laag bedrag op te halen.

In een video op de website van de Telegraaf vertelt Driessen dat Ihattaren niet veel hoeft te kosten. "Hij heeft nog een jeugdcontract, dat zal nu al wel opgewaardeerd zijn maar hij kan voor redelijk weinig geld opgehaald worden. Als hij weet dat Ajax Champions League speelt en hij daar een goede kans maakt om aan spelen toe te komen, dan zal hij daar ongetwijfeld oren naar hebben. Waarom niet?"

Stengs

Naast Ihatarren ziet Driessen Calvin Stengs ook als een mogelijke opvolger van Hakim Ziyech. "Bij AZ heb je een minder toekomstperspectief dan bij Ajax. In Amsterdam speel je bijna gegarandeerd Champions League. Stengs wil op een hoger niveau voetballen en Ajax is een hoger niveau. AZ kan hem wel verkopen aan bijvoorbeeld Brighton maar daar komt zo’n jongen op de bank, dat wil je toch ook niet?"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Stengs of Ihattaren worden haalbaar na verkoop Ziyech'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore