KNVB-beker

Emoties bij Fer: 'Een moeilijke dag voor de Feyenoord-familie'

14 februari 2020 00:20 Aangepast: 14 februari 2020 09:44

De winst in de KNVB-beker tegen sc Heerenveen stond voor Feyenoord (0-1) vooral in het teken van Carlo de Leeuw. De oud-speler en materiaalman mocht slechts 59 jaar worden.

De spelers van Feyenoord kwamen in speciale shirts het veld op en droegen tijdens de wedstrijd rouwbanden. Ook na het enige en winnende doelpunt van Leroy Fer werd er stilgestaan bij De Leeuw.

Na afloop van de wedstrijd liepen de emoties hoog op bij fans, spelers en staf. "Ik kijk terug met gemengde gevoelens. Het was een heel emotionele dag. Het is wel mooi dat ik een goal kon maken voor Carlo", aldus doelpuntenmaker Fer voor de camera van VTBL. 

Feyenoord-familie

Fer is een jongen van de club en het overlijden van clubicoon De Leeuw valt hem dan ook extra zwaar. "Toen ik net bij het eerste van Feyenoord kwam, was hij de persoon die direct een arm om mijn schouder sloeg. De momenten die ik met hem heb mogen meemaken, zijn alleen maar mooi."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Spelers en staf Feyenoord houden het niet droog

Niet alleen de spelers en de staf hebben het volgens Fer moeilijk met het verlies. "Het is een gemis voor de hele Feyenoord-familie. Je ziet het ook aan de fans, hoe zij meeleven. Carlo had een Feyenoord-hart en dat kon je vandaag zien."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Feyenoord plaatst zich voor halve finale na bijzondere wedstrijd

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore