Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Afscheid

Emotionele Onana neemt afscheid van Ziyech: 'Ploeggenoot, vriend, broer…'

13 februari 2020 17:20 Aangepast: 13 februari 2020 17:25
Beeld © Getty Images

Hakim Ziyech vertrekt in de zomer naar Chelsea. Doelman André Onana neemt op Instagram alvast op een mooie manier afscheid van zijn ploeggenoot. "Ik wil je graag het beste wensen voor dit nieuwe hoofdstuk"

"Ploeggenoot, vriend, broer... We zijn allebei met niets begonnen en we weten allebei dat niemand je iets cadeau geeft. We hebben vier seizoenen samengespeeld en in die periode momenten meegemaakt die ik nooit meer zal vergeten", schrijft Onana. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ajax neemt afscheid van Ziyech met een PRACHTIGE video

Laatste maanden

Onana gaat de middenvelder enorm missen. "We hebben gelachen, gehuild, keihard gewerkt en samen zoveel meegemaakt, dat zou ik voor geen goud willen missen. Mijn vriend, het is een absoluut genoegen geweest. Je laat altijd een lach zien en je bent altijd bereid om je ploeggenoten te helpen."

Ziyech vertrekt echter pas in de zomer en dus zal de doelman ieder moment met de Marrokaans international koesteren. "We hebben nog een paar maanden om mooie dingen te bereiken. Geniet van ieder moment en wij zullen iedere dag van je gezelschap genieten. Ga ervoor, broeder."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Officieel: Ziyech verlaat Ajax voor Chelsea

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore