Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Voetbal

Premier League-verdediger kijkt uit naar Ziyech: 'Natuurlijk kan hij hogerop'

13 februari 2020 12:48 Aangepast: 13 februari 2020 13:36
Beeld © Fotograaf/Getty Images

Romain Saïss, verdediger van Wolverhampton Wanderers, verheugt zich op de komst van Hakim Ziyech. De 26-jarige middenvelder van Ajax speelt het volgende seizoen voor Chelsea en beide spelers kennen elkaar van de nationale ploeg van Marokko.

De 29-jarige verdediger van de Wolves is ervan overtuigd dat Ziyech klaar is voor de volgende stap. "Ik praat soms met hem over zijn toekomst, want hij verdient het om bij een goede club in een topcompetitie te spelen", vertelt Saïss in gesprek met Sport360

"Ajax is een goede club, maar ik denk dat hij op een nog hoger niveau kan spelen voor een nog grotere club. Fans houden van spelers als Hakim: vaardig en leuk om naar te kijken. Ik ben verrast dat hij nu pas gaat en niemand eerder heeft toegeslagen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Officieel: Ziyech verlaat Ajax voor Chelsea

Kwaliteiten

Saïss weet zeker dat Ziyech gaat slagen in de Premier League. "Natuurlijk kan hij hogerop. Hij heeft het een een paar jaar goed gedaan in de Champions League en dat verbaasde mij niet, want hij is een goede speler.  Het was hetzelfde met Riyad Mahrez bij Leicester City. Hij had tijd nodig voordat hij de stap naar Manchester City kon maken en ik denk dat hetzelfde scenario van toepassing is op Hakim."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Ten Hag: 'Mooi voor Ziyech, mooi voor Ajax'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore