Voetbal

Fer 'positief jaloers' op maatje Wijnaldum: 'Ik ben alleen maar trots'

13 februari 2020 10:36 Aangepast: 13 februari 2020 12:33
Beeld © Pro Shots / Jurgen Mols

Leroy Fer speelde samen met Georginio Wijnaldum bij Feyenoord. Beide spelers hebben gespeeld in de jeugd van de Rotterdammers, maakten een overstap naar een andere Eredivisie-club en een transfer naar de Premier League. Toch verliep de ontwikkeling van Fer en Wijnaldum anders.

De huidige middenvelder van Feyenoord is op een positieve manier jaloers op de carrière van Wijnaldum. "Hij heeft een heel mooie carrière. Trots, ik ben eigenlijk alleen maar trots op Georginio, hoe hij dat heeft gedaan", vertelt Fer in gesprek met NOS.

"Naar PSV, Newcastle United en nu de top van de top met Liverpool. De Champions League gewonnen en dit jaar gaan ze zeker de Premier League winnen. Dus ik ben heel trots op hem, op een heel goede vriend."

 

Pech

De 30-jarige Fer denkt dat het bij hem heeft gelegen aan fysieke problemen. "Ik heb vaak aan het einde van het seizoen blessures gehad, wat heel vervelend is. Maar ja, Gini is een speler met superkwalititeiten en dat laat hij week in, week uit zien. Ik ben alleen maar trots op hem. Maar ik ben ook trots op mijn eigen carrière."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore