Nieuws

'Virgil van Dijk kan nieuw contract van 60 miljoen euro tekenen'

12 februari 2020 07:19 Aangepast: 12 februari 2020 10:09
Beeld © Getty Images

Liverpool is erg blij met Virgil van Dijk, zo blij dat ze zijn nog tot 2023 lopende contract graag willen opwaarderen. De aanvoerder van het Nederlands elftal kan bij The Reds een nieuwe verbintenis tekenen ter waarde van bijna 60 miljoen euro.

Dat melden bronnen binnen Football Insider. Het zou gaan om een nieuw vijfjarig contract met een weeksalaris van een slordige 178.000 euro. Tel daarbij flink wat bonussen op en 'Big Virg' kan in vijf jaar tijd een bedrag van 60 miljoen euro op zijn rekening bijschrijven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Juventus wil Guardiola en Van Dijk naar Italië halen'

De contractverlenging van Van Dijk heeft prioriteit bij de aanstaande kampioen van Engeland. Zij zien in de Nederlander een belangrijke schakel om de dominantie van Liverpool in de Premier League en in Europa verder uit te breiden.

Momenteel zou Van Dijk overigens weinig te klagen hebben in Engeland, waar hij nu per week 148.000 krijgt. Daarbovenop kreeg de verdediger een loyaliteitsbonus, een tekenbonus en nog eens een bonus na het spelen van 150 wedstrijden voor Liverpool. Alles bij elkaar opgeteld zo'n 18 miljoen euro.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wat een traptechniek: Liverpool-spelers oefenen op vrije trappen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore