Opmerkelijk

'FIFA-Liegbeest houdt moeder voor de gek: 220 euro foetsie'

05 oktober 2020 13:04 Aangepast: 07 oktober 2020 14:33
Beeld © The Mirror

De Engelse Lesley Urwin is boos nadat 'hackers' haar bestolen hebben. Volgens Urwin zijn er namelijk 36.000 FIFA Punten gekocht met haar creditcard. Haar zoon, die de creditcardgegevens ook in bezit heeft, weet vanzelfsprekend nergens van.

Dat schrijft The Mirror. Lesley zit naar eigen zeggen al bijna een jaar achter Microsoft aan om haar geld terug te krijgen. Volgens haar hebben de hackers via het account van haar zoon toegang gekregen tot de creditcardgegevens en hebben zij op die manier toegeslagen. Vreemd genoeg staan de punten wel gewoon op het account van haar zoon en kan hij ze dus gebruiken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Team Gullit-speler wint 45.000 euro op groot FIFA-kampioenschap

Op Twitter weet iedereen het zeker: het zoontje heeft een beetje gejokt en heeft zelf de punten gekocht. Toch is moeder Lesley er heilig van overtuigd dat haar zoon het niet is geweest. "De jongens hebben bijna een jaar geen Xbox Live gehad omdat ik ze niet zal laten inloggen. Ik ben het vechten beu en wil anderen waarschuwen. Niets hiervan is onze schuld."

In totaal gaat het om een bedrag van 220 euro en dat eist ze nu terug van Microsoft. In maart kwam zij achter de aankoop van de punten. "Ik ontving een e-mail waarin stond dat ik drie partijen van 12.000 punten had gekocht. Ik kon het niet geloven."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Van Basten uit FIFA 20 gehaald door 'Sieg Heil'-uitspraak

Haar zoons van 17, 14 en 9 wisten uiteraard van niets. Lesley hoopt nu dat Microsoft snel overstag gaat en haar het geld teruggeeft. "Ik ben het zat en heb het geld nodig omdat ik een gezin heb om te ondersteunen."

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore