Opmerkelijk

Duitse bookmaker boort 11.000 euro door neus van gokker

10 februari 2020 11:28 Aangepast: 10 februari 2020 13:43
Beeld © Getty Images

Een 31-jarige Duitser is woest op gokbedrijf Sunmaker. De Duitse bookmaker, die ook hoofdsponsor is van SC Paderborn, weigert hem namelijk zijn gewonnen weddenschap uit te betalen. In totaal gaat het om een bedrag van bijna 11.000 euro.

Dat meldt BILD. De Duitser had twee weddenschappen lopen bij het bedrijf. Eentje dat Bayer Leverkusen in de top-4 zou eindigen en daarbij Cardiff City zou degraderen uit de Premier League. En de andere weddenschap was wederom dat Leverkusen bij de eerste vier zou eindigen en daarbij Huddersfield Town zou degraderen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gokkers zorgen voor bijna 20 miljoen omzet per eredivisie-speelronde

Beide weddenschappen kwamen uit. Bayer werd vierde en zowel Huddersfield Town als Cardiff City vloog uit de Premier League. Dus had de man recht op 15.500 euro winst en 10.900 euro. Maar Sunmaker denkt daar anders over. Het bedrijf is van mening dat de gokker de winstlimiet heeft bereikt door Leverkusen bij beide bets te betrekken. 

De 31-jarige Duitser is woest. "Als Leverkusen 5e was geëindigd, waren beide bets verloren geweest. Nu win ik een keer en krijg ik niks. De bookmaker heeft beide weddenschappen ook gewoon geaccepteerd. Dan hadden ze het eerder aan moeten geven."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gokker maakt slechtste keuze ooit: casht-uit voor 200, maar had 100.000 gewonnen

Inzet

De totale inzet van de man was vierhonderd euro. De 15.500 euro winst heeft hij overigens wel netjes overgemaakt gekregen, maar de overige 10.900 euro vooralsnog niet. Inmiddels heeft de gokker een advocaat in de arm genomen om er alsnog voor te zorgen dat hij ook de tweede weddenschap krijgt uitbetaald. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore