PSV

Unnerstall: 'Nog nooit een speler shoarma zien eten bij PSV'

31 januari 2020 10:03 Aangepast: 31 januari 2020 12:19
Beeld © Getty Images

De onrust bij PSV lijkt maar niet te verdwijnen. Wanneer de resultaten slecht zijn, wordt er al snel naar oorzaken gezocht. Eentje zou zijn dat de spelers slecht aten. Onzin, volgens de spelers. "Ik heb nog nooit gezien dat een speler shoarma zat te eten op de club."

Aldus doelman Lars Unnerstall tegenover dagblad Trouw. Al geeft de Duitser toe dat elke speler wel van 'iets ongezonds' houdt op zijn tijd.

"Ik eet thuis ook weleens pizza of een burgertje, op het juiste moment, niet daags voor een wedstrijd. Maar ik denk niet dat wij wedstrijden verliezen door een stuk pizza. Of dat Mark van Bommel daardoor is ontslagen."

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Van Bommel wilde clubicoon wegwerken bij PSV'

Van Bommel

Unnerstall baalt wel van het ontslag van Van Bommel. "Ik vond het natuurlijk erg dat Van Bommel weg moest. Hij had voor mij gekozen. Maar ik zit ook al lang in het profvoetbal, ik weet hoe het werkt. De club en directie maken een keuze. Dat is aan hen. Ik weet niet of andere spelers nog contact hebben met Van Bommel. Ik in elk geval niet."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Bergwijn zwaar teleurgesteld in leiding PSV na ontslag Van Bommel'

Inmiddels staat Ernest Faber voor de groep in Eindhoven, maar de resultaten zijn er niet beter op geworden. Unnerstall hoopt dat het tij snel keert. "Als ik precies wist waar het aan lag, zouden we het snel anders doen. Het is lastig. We hebben best kansen. Als je meer scoort krijg je meer vertrouwen. We hadden ook wel pech. De goal van Twente tegen ons... Die maakt die jongen nooit meer."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore