AWAYDAY

MVV-supporters krijgen waslijst aan regels mee voor Roda JC-uit

03 januari 2020 11:46 Aangepast: 03 januari 2020 12:18

Op 12 januari mag MVV 900 supporters meenemen naar Roda JC. Vorig seizoen waren er maar 400 kaarten voor het uitvak. De supporters van de club uit Maastricht krijgen wel een behoorlijke lijst aan huisregels mee.

Op de website van MVV laat de club duidelijk weten wat zij van de supporters verwachten. Bij de buscombi betreden de supporters onder begeleiding van de politie de bussen. De fans van MVV mogen géén vuurwerk, shooters en megafoons meenemen. 

Verder is het ook verboden om vlaggen met een stok mee te nemen. Sfeerdoeken zijn NIET toegestaan. Grote spandoeken zijn NIET toegestaan, meldt de club. Kleine doeken worden gecontroleerd op teksten. 

Alcoholgebruik

Op de heenweg is het bij veel clubs gebruikelijk dat er in de bus een biertje wordt gedronken door de supporters. Dat is bij Roda JC - MVV verboden. ''Wanneer er geconstateerd wordt dat er dronken supporters uit de supportersbus(sen) komen, zullen deze de toegang tot het stadion worden ontzegd. Mocht dit gelden voor het merendeel van de supporters op de bus(sen) dan zal/ zullen de bus(sen) in zijn geheel worden teruggestuurd.''

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore